Fakta   Liten blir Stor   Kullar   Syskon


 

Frost 16 månader  Frost 2,5 år

 

Kallas: Frost
Född: 5 November 2004
Regnr: S67997/2004
Ras/Färg: Cockerspaniel, Blue Roan
Höfter: A
Optigen prcd-PRA: Normal/Clear
Uppfödare: Inger Ivarsson, Kennel Westerner
 
Meriter:
Svensk Utställningschampion
3 Cert
2 CACIB, 2 Res-CACIB
BIR-vinnare
BIS-vinnande avelsgrupper på CK & SKK

 

När jag var och tittade på Findus första valpkull med Andys dotter "Lilja" Westerner Take A Raincheck blev jag väldigt förtjust i hela kullen, men allra mest i hanen med den läckra blå färgen. Frost! Jag skulle ju dock inte ha någon ny hund DÅ, så det var bara att stålsätta sig. Men sedan ville ödet annorlunda. Frost var kvar på kenneln för att senare flytta utomlands, men planerna blev ändrade. I samma veva förlorade vi både Frisco & Hobbe, och plötsligt hade vi plats för en hund till. Naturligtvis fick Frost flytta hem till oss! Han kom när han var nio månader gammal och har blivit min verkliga skugga. Om han inte ligger på mina fötter blir jag nästan orolig. När jag går upp för trappen här hemma får jag ofta hans nos mellan foten och toffeln... Ute är det dock annorlunda, han fullkomligt älskar att springa för springandets skull, och är klart livligare än sin något bekväma far.
 
Frost hann aldrig mer några utställningar i valpklass, och debuterade inte i egentligmening förrän i unghundsklass. Där erhöll han 2 Cert, CACIB & BIR samt flera placeringar i bästa hanhundsklass. Bara ett par veckor efter sin två årsdag erhöll han sin championattitel! Han har därefter hunnit vinna ytterligare ett par BIR och även visat många framgångsrika avelsgrupper. Nu är han "halvtidspensionerad", kommer kanske ut på några enstaka utställningar och vi hoppas även på att få möjlighet att visa fler avelsgrupper framöver.

Frost är ej tillgänglig för avel.

Sedan årskiftet 2008/2009 bor Frost hos Britt-Marie Eriksson med familj i Stockholm och när han fyllde sju år gick han över i deras ägo. Tack för att ni tar hand om honom så väl!

 

SU(u)Ch
Westerner Hi-Flyer
SU(u)Ch
Westerner Blowin' Free
Westerner Bless The Light
Westerner New Day Rising
Samcock's Sun-E Lynwater Summer Sun
Westerner Tread Softly
Westerner Take A Raincheck A One's Aldebaran Holl Ch Symbiosis Star Struck
VDH Ch WW-98  FinUCh DECh
Moonight Mattie vom Rauhen Holz
Westerner Carol of Bells Xamos Levana
Westerner No Mercy