Ett Gotlandsbesök blir det ju minst varje år, ofta två, men i år blev det bara ett - i alla fall i samband med utställningar. SSRKs utställningshelg i maj lockade, men den här gången fick jag med mig familjen som resesällskap.

Vi åkte med båten från Nynäshamn på torsdagen, mitt på dagen och hem igen på söndag eftermiddag. Härliga dagar hade vi, och här följer som vanligt ett fotoreportage!


Adam förväntansfull på bildäcket på Gotlandsfärjan


Lunch intogs på båten, och jag inbillar mig att det kanske är vanligare att man väljer "tvärtom" i familjerna. I vår familj valde den 6 årige sonen räksmörgås medan hans föräldrar tog hamburgare och pommes frites...


Annars var det mest spel som gällde för Adams del..., medan jag som ofta satt med näsan i en bok! Anders valde att lyssna på en bok istället.

Det blev lite dåligt med fotografering hemma hos Veronica & Micke, men vi hade jättehärliga dagar, trevligt umgänge och goda middagar! Trevligt nog för Anders del så var Micke ledig de här dagarna, så att han hade någon att "leka" med ibland han med! :))


Veronica & jag var lite flitiga och började trimma redan på torsdagen. Veronica hade som vanligt fixat allt plockjobb på Jasen, men däremot hade han mer eller mindre amris stil på benen... Det tog jag som vanligt hand om, men Veronica blev ju inte sysslolös för det...


... här plockar hon på huvudet på Findus dotter "Flora" Westerner Nothing But Flowers som var med oss på denna minisemester.


Blir riktigt bra, eller hur!? ;)


Morgonen därpå (fredag) började som brukligt med en riktig långpromenad i den härliga skog som de har precis inpå knuten.


Mycket uppskattat av hundarna också förstås.
Men vad är detta? En cocker med två huvuden??? Det är Jasen och Vincent som plötsligt verkar dela Vincents kropp...


Det finns stooooooora pinnar som kan fastna i pälsen i den här skogen!
Wilmer har vissa problem... Elaka matte fotar istället för att hjälpa, men jag lovar, jag kom till undsättning sedan!


Vincent i väntan på...


... Viggen som kommer flygande!


Flora fick vara i koppel för säkerhets skull, men verkade trivas med det med


Vincent


Öronen på en cocker kan vara ganska så bra handtag... ;)


Två tyskar i luften!


Samma tyskar i full fart, Vincent till vänster, Wilmer till höger


Jag kommer matte!
Wilmer in action


Jasen har också spring i benen...


... och "till och med" Viggen! :)