Nu när Adam är 6 år hade han höstlov för allra första gången. Anders och jag passade på att vara lediga vi med, och bestämde oss för att tillbringa några av de dagarna i Mollösund. Vi kom fram på eftermiddagen på tisdagen. Det är så himla vackert i Mollösund, så utsikten från husets båda balkonger har jag nog fotat precis hur många gånger som helst! Här är några tagna samma eftermiddag/kväll som vi kom...
 
 
 
 
 
 
 
 
Kvällsmaten bestod av...
 
.. färska räkor som vi hade köpt i Henån på vägen dit. Så gott!
 
På onsdagen gjorde vi en utflykt till Universeum i Göteborg. Mycket trevligt och populärt! Adam tyckte bäst om de avdelningar där man även kunde GÖRA något! Nedan är några bilder på honom i full action!
 
 
I full action var det ja! Här springer han på en löparbana med tidtagning.
 
 
En klättervägg fanns också...
 
 
... men populärast var att spela handboll!
 
 
Det blev till att köa några gånger!
 
 
Här ser ni lite av hur det gick till.
 
 
På torsdagen fick vi trevligt nog besök. Det var Lotta & Phil som kom, ja, även Heidi och Frossa!
 
Phil blev direkt "inbjuden" till soffan för att se Adam spela på sin Nintendo...:-)
 
 
Vissa tyska hundar hade tävling om vem som kunde komma närmast mig...
Jag kan lugnt utse Heidi till den självklara vinnaren! Men det visste vi å andra sidan redan innan. Jag har en känsla av att hon skulle kunna bli världsmästare om det fanns en sådan tävling...!
 
 
Middag och Lotta ska försöka servera sig av nudlarna. Det är ungefär lite som med den sk ketchupeffekten tycker jag. Det blir lätt allt - eller inget!
 
 
Så här såg det ut vid min stol. Ja, eftersom jag fick fota själv syns inte Wilmer som låg precis bredvid Heidi under min stol. Det märktes hur mycket de tre syskonen tycker om varandra, och vana vid att bo ihop från uppväxen. Nästan hela tiden var de tre tillsammans. Vincent har väl förövrigt verkligen skaffat sig en skön kudde i form av syrran?