Marie & Wilmer  

Jag heter Marie Loré och är innehavare av kennel Ever-more, men mitt kennelnamn är väl inte direkt välkänt. Tre kullar har fötts med prefixet och ingen av de hund-arna lever längre efter-som den senaste kullen föddes 1988. Inte lätt att föda upp när man mest har haft hanhundar. :-) Jag har haft cocker sedan 1977, då jag efter många år av längtan efter hund äntligen fick min högsta önskan uppfylld! Mitt val av ras blev cockerspaniel, och det är någonting jag aldrig har ångrat och jag har sedan dess varit rasen trogen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Min första cocker var en alldeles för stor blue roan hane, men utställningsintresset startade nästan omedelbart och efter att visat "Hugo" till väldigt många andra pris (men faktiskt även ett CK) var det 1981 dags för min första "utställningshund". Det blev en engelsk import, blue roan hanen "Moses" Bitcon Blue Music, son till välkända GB Sh Ch Bitcon Silver Model. "Moses" blev fullcertad (på den tiden krävdes jaktmerit för championat) och både BIR och BIS-vinnare (SSRK). Han blev också pappa till ett antal kullar. Den första föddes 1983 på kennel Moorleaf, och sedan dess har det roligt nog fötts många kullar efter mina hanar. Att få följa avkommorna efter någon av mina hanar är något som intresserar mig väldigt mycket, och så många goda vänner jag har fått på det sättet också! Ibland känns det som om vi är en enda stor familj! Jag har blivit riktigt van vid att bli kallad farmor. :-)

Just nu har jag fyra cockrar, samtliga blue roan, vilket nog får anses vara favoritfärgen (annars har jag ju misslyckats ganska rejält eftersom jag nästan bara har haft "blå" cockrar), men jag hoppas fortfarande att någon gång få en orange roan hane!

 

Marie & Vincent i ringen 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hela familjen samlad - Anders, Marie, Adam & Frost.  

Jag är gift med Anders (som gillar hundar, men absolut föredrar golfbanan före hundutställningar) och tillsammans har vi sonen Adam (född 2002). Adams största intressen är att spela spel (helst på datorn eller TV:n), fotbollen ligger också bra till. Men han är en glad kille som är pigg på det mesta!

Familjen och hundarna är förstås mina största intressen, men fotografering (jag har tagit de flesta bilderna på den här sidan) och böcker är två andra stora intressen.

 
 
 
 
 
 

Blandade bilder på familjen.