2009   2008   2007   2006   2005   2004   2003   2002   2001   2000


 

10 juni  - senare

Ja, jag förstod väl att jag skulle glömma att uppdatera med något! Så är det när man ska försöka minnas vad som hände för en dryg månad sedan! I alla fall så glömde jag nämna de fina finska framgångarna som Findus son "Robin" Westerner Illusion of Magic hade samma helg som Visby-helgen. Han fick sitt fjärde cert, blev BIR & senare BIG-3! Domare var Markku Santamäki.


BIR & BIM i Oulainen, Finland.
BIR: Westerner Illusion of Magic, BIM: Allway's Sunny Savannah
Foto: Aino Aro

Inser ju att jag även glömt att nämna Robins tredje cert & första BIR som han fick ett par veckor tidigare i Teuva för Leila Kärkäs.

10 juni

Så har det gått ännu mer tid, men jag har gjort vissa uppdateringar under tiden i alla fall. Nu har jag äntligen fixat alla bilderna från Gotland i början av maj, men så togs det många bilder också. Totalt omkring 800 räknade jag ut när jag kom hem! Nu har jag ju slängt massor, det fanns både en massa väldigt lika bilder och många som slängdes av andra anledningar, men ändå... Blev en hel del kvar ändå. Alla ska ni inte behöva se, men en del... (Ja, ni som vill förstås!)

Gotlandsresor i samband med både SSRK och SKKs utställningar börjar bli en trevlig tradition och även i år tog Lotta & jag en långhelg (torsdag - söndag) hos Veronica i samband med SSRKs utställning.

Men jag måste ju lite kort berätta om utställningen ändå! Karl-Erik Johansson dömde och det gick helt klart bra för släkten... I valpklass II deltog Findus dotter "Vera" Black Micas Full Fart Framåt och hon gjorde det med den äran. I rasen blev hon BIR och i finalen sedan för Hans Almgren så blev hon BIS-valp! Grattis Cissi & Maija!

Det var dags för Veronicas Jasen (Dualdigni's Keep Flying) - Frosts son - debut i officiella sammanhang. Jag visade honom och han vann juniorklassen med CK. Frost ville väl inte vara sämre än sonen och vann championklassen med CK. I bästa hanhundsklassen sedan vann Frost och Jasen kom tvåa med cert! Snabbt ut för byte av hund, och Jasens kullsyster Tia (Dualdigni's Kidney Bean) - som bor hos mig för tillfället - ville ju inte vara sämre än brorsan och vann klassen med CK. Lottas Nessie (Westerner Twin Peak) måtte ha blivit inspirerad för hon vann sedan öppna klassen med CK! Och i bästa tikklassen var det de som lade beslag på placering ett och två med Tia som etta och Nessie som tvåa! Tia fick därmed också sitt första cert på sin första officiella utställning. I BIR & BIM blev sedan Frost BIR & Tia BIM, och senare på dagen i finalen blev Frost BIS-4 för Hans Rosenberg. Exakt samma placering som Ior fick förra året!

Frosts kritik: En hund med mycket kvalitet. Mycket vackert välskuret huvud. Välutfyllt nosparti. Mörka ögon. Härligt uttryck. Bra tänder & bett. Vacker hals & rygglinje. Välutvecklad kropp. Välvinklade välställda ben. Rör sig och visar sig mycket bra. Utmärkt pälskvalitet.


Frost BIS-4 på SSRKs utställning på Gotland


Tre vinnare på Gotland! Far med son & dotter
Från vänster Jasen (cert, 2 bästa hane), Tia (cert, BIM) & Frost (BIR & BIS-4)

Vi tog nya bilder på Frost också, och där har jag fått problem... Jag vet helt enkelt inte vilken bild som är bäst! De jag har frågat tycker dessutom olika... Finns det fler som vill tycka till? Bilderna det står emellan är de nedanstående och bilden här ovanför för finalen. Hm, kan ni förstå att jag har problem, eller tycker ni att det är enkelt?

 

 

Samma helg som SSRK Gotland hade SKK utställning i Larv. Findus son "Tom" Westerner Ahead In Time var trea i juniorklassen med CK.

Vill även passa på att gratulera Iors dotter "Celine" Westerner Love On Time med duktiga ägaren Stina Yron Lund till viltspårschampionatat som hon fick i slutet av april, 13 månader gammal.

I slutet av april var vi också iväg och röntgade ett antal hundar, tre Findusdöttrar, en Iordotter och en Iorson var bland dem. Samtliga tjejer hade A-höfter, det var "Flingan" Westerner Fairytale, "Frossa" Westerner Fire Lights, "Mary" Westerner Intermezzo For Event och "Vivan" Westerner Ring of Sapphire. Iorsonen "Sören" Westerner Dance In Time är också röntgad u a med B-höfter. I samma veva röntgades även Findusdotter "Amber" Panhur's Amber Queen och hon hade precis som de andra tjejerna A-höfter!

30 maj

Ojoj... Jag har haft och har så mycket att uppdatera med men alldeles för lite tid! Men nu ska jag i alla fall försöka börja ta itu med detta, men klarar inte av att uppdatera med allt på en gång. Så jag får börja med en utställning som börjar kännas antik! I slutet av april gick nämligen SKKs utställning här i Västerås av stapeln. Kari Granaas Hansen, Norge dömde cockrarna.

I en stor juniorklass (hela 15 stycken) gick det bra för Frosts unga söner. "Mango" Dualdigni's Keep Cool var trea med CK och "Diesel" Dualdigni's Keep The Stage fyra med CK. Findus son "Tom" Westerner Ahead In Time kom på "sjätte" plats med fick HP även han.

I championklassen hade Findus två söner med, Frost som var trea med CK och Ior som var fyra med CK. I unghundsklassen tikar som Iors dotter "Liza" Backhills Lucille Ball trea med HP medan Findus dotter "Flingan" Westerner Fairytale var fya med HP. I championklassen var Findus dotter "Wera" Westerner Fly By Wire trea med CK och slutade sedan som reserv bästa tik.

Findus hade avelsgrupp med fin kritik (vad har jag nu lagt den?) som i finalen blev BIS-4. Stort tack till Inger, Margareta, Carina & Evelina som stannade kvar och visade, och Åsa som trots sin onda fot tog sig in i finalringen med min kamera och fotade nedanstående bild.


Från vänster: Findus, Ior, Frost, Wera & Flingan

Som sagt... Många fler uppdateringar ska komma, både från utställningar, bilder på valpar och vuxna hundar, men jag får ta det i etapper. Sedan blir det ju ett bra test för minnet också...

19 april

Sommaren var här och vände... Men det var härligt att få prova på vad som förhoppningsvis komma ska i alla fall! En av "sommardagarna" var jag hos Inger, och vi passade på att ta nya bilder på Findus unga döttrar Fame och Flora.

Igår hade Frost besök av "Annie" Shakima's What A Surprice, så nu hoppas vi på valpar i slutet av juni! Annie fick bland annat "Cessna" SU(u)Ch Shakima's Cessna tillsammans med Frosts pappa Findus.


Frost & Annie

10 april

Hemma "en gång till"! Vi har firat påsken i Mollösund på Orust som vanligt. Fint väder hade vi de flesta dagarna, men den riktiga vårvärmen var tyvärr borta. Just den dagen det INTE var fint väder (påskdagen) kom Anneli Börjesson Blanc, kennel Blancock's på besök ett tag. Hon hade med sig sin söta Iordotter "Nelly" Westerner Dance For Me. Vi tog några nya bilder henne samt denna söta där hon satt på trappen.

Samma dag pågick Stockholm SKK Int med Merja Jernstedt som domare på cocker. Vi fick trevliga rapporter om att Frosts son "Mango" Dualdigni's Keep Cool vann den stora juniorklassen (10 deltagare) med CK. Jättekul!

Igår kom vi hem till Västerås, och nu ska vi hålla oss hemma ett tag... Ja, i alla fall i knappt en månad!

4 april

Redan april, och påsk imorgon! Tycker inte att jag gör annat än skriver om hur fort tiden går - men det är ju så!

Vi har i alla fall varit på en väldigt skön vintersemester i Vemdalsskalet tillsammans med goda vänner, söndag - torsdag. Sol från klarblå himmel varje dag! Adam hade tidigare aldrig stått på ett par utförsåkningsskidor, men efter bara ett par dagar var det som om han aldrig hade gjort annat. (Till skillnad från hans mamma som föredrog att sitta i solen med Frost och läsa en bok...).

Väl hemma igen fick vi trevliga rapporter från Finland! "Robin" Westerner Illusion of Magic fick i helgen sitt andra cert, han blev även tvåa bästa hane. Dömde gjorde Paula Heikkinen-Lehkonen och han har fått två cert på fyra officiella starter - inte illa. Vi önskar lycka till i fortsättningen!

I helgen som var hade vi också besök av Cissi (Black Mica's), hon hade med sig en av Findus & Sveas valpar som hon var hundvakt åt, "Viggo" Black Mica's Fart och Fläkt.

19 mars

Två veckor sedan sist, och vad har nu hänt sedan sist? Ja, jag minns i alla fall att vi var i Arboga i tisdags och ögonlyste Frost (utan anmärkning).

I lördags var så Kristina, Lotta & jag till Annika, kennel Tolinka, och tittade på hennes valpar efter Frost och "Flaxa" SVCh Perchwater Misty-Blue. Bilder på valparna ska komma in på sidan vilken dag som helst, men man hinner inte allt man vill! Men så länge måste jag bara visa att det syns klara spår av pappa Frost..., eller vad säger ni?

 
"Frost" till vänster och sonen "Nimbus" till höger...

I söndags höll SSRK utställning i Högbo, Karl-Erik Johansson dömde. Jag var hemma, men kunde glädja mig åt trevligare rapporter! Frosts son "Albin" Westerner Columbo blev BIR-valp igen, och slutade i finalen sedan som BIS-2 för Cindy Pettersson.

I valpklass II var det istället en Findusdotter som vann! "Ida" Black Micas Gasen i Botten slog till med att först bli BIR och sedan BIS för Cindy Pettersson!

Vi vill även passa på att gratulera Findus dotterson "Jerry" Westerner Cross Country till cert, championat, BIR & BIS-2! Iors dotter "Liza" Backhill's Lucille Ball vann unghundsklassen med CK och slutade som tvåa bästa tik. Så nära...

5 mars

Vilken härlig lördag! Tre utställningar samtidigt och härliga resultat på alla håll!

Vi själva var på Södermanlands Cockerklubbs utställning i Barva där Sandra Williams, kennel Wilmarella, dömde närmare 90 cockrar. Jag hade med mig Frost, hans dotter "Tia" Dualdigni's Kidney Bean som bor här hos oss ett tag samt Findus som skulle ha avelsgrupp. Vi åkte med Monica Riscoll och hennes Frostson "Albin" Westerner Columbo som skulle debutera på utställning, 4 månader gammal. Det gjorde han på ett utmärkt sätt, han blev BIR-valp i valpklass I och senare BIS-reserv valp!


Domaren Sandra Williams med Frosts son"Albin" Westerner Columbo
som blev BIR valp (och senare BIS-reserv) samt BIM-tiken,
Bright Morning's Panic Is On The Way

Tias kullbror "Diesel" Dualdigni's Keep The Stage skulle debutera i juniorklass, 9 månader & 5 dagar, och det gjorde han med bravur! Han vann klassen med 14 anmälda med HP! Reserv i klassen med HP blev Iors son "Svante" Westerner Time To Shine.


Frosts son "Diesel" Dualdigni's Keep The Stage med matte Marie-Therese
på bordet i väntan på bedömning.

Öppna klassen vanns av Andys son "Bosse" Westerner Bond Street!

Därefter var det dags för championklassen där Frost skulle delta. Han blev tvåa med HP. Domaren tyckte väldigt bra om honom, men han gjorde sitt bästa för att inte visa sin bästa sida... Att han krånglar när han ska stå på golvet/marken har jag ju tyvärr blivit van vid, men  däremot brukar han ju kunna röra sig. Nu hittade han de breda, gula tejpremsorna som mattorna var tejpade med - och de var många. Inför varje tejpbit så tyckte han att han fick lov att bromsa, så jag lovar att det blev mycket bromsande... Trots detta fick han fin kritik och slutade som fyra bästa hane. Två bästa hane blev hans son "Diesel"! Stort grattis, Marie-Therese!

 
Frost ville hellre krama mig än stå snyggt, men lyckades stå så pass stilla att han fastnade på kort i alla fall... Han fick följande kritik: Good strong male. Super type. Good head. Masculine deep muzzle. Good eye. Good earset. Super in neck & shoulder. Good front with plenty of bone. Nice feet. Deep chest. Good spring of rib. Balanced throughout. In good coat and condition. Excellent on the move with front reach and driving from behind. Good topline and tail carriage.

"Tia" Dualdigni's Kidney Bean ville ju inte vara sämre än brorsan och vann juniorklassen tikar med HP, 10 anmälda.

I unghundsklass tikar hade Findus tre döttrar med. Av 13 deltagare blev två av dem placerade, "Spöka" Westerner Ghost Story var tvåa med HP och "Amber" Panhur's Amber Queen trea med HP. "Fiona" Tolinka Fiona blev denna dag oplacerad, men matte Stina gjorde ett bra jobb!

I championklassen var det Findus dotter "Cessna" SU(u)Ch Shakima's Cessna som drog det längsta strået och vann med HP. Det var sedan hon och Tia som skulle göra upp om bästa tik!! Kan man önska sig bättre? Tia slog till med att vinna på sin första utställning som junior och Cessna fick en hedrande andra plats. Men Tia ville inte nöja sig med det! Hon blev sedan BEST IN SHOW också! Vilken känsla! Barva måste ju nästan vara min lyckoarena... Södermanlands CK har haft utställning på samma plats fyra gånger, tre av gångerna har jag fått äran att visa BIS-vinnaren! Förutom Tia har hennes farfar "Findus" vunnit Best In Show och hans son "Flyer" Westerner Firefly vann Best In Show förra året!


"Tia" Dualdigni's Kidney Bean Best In Show
EUJW-06 SV-06 Manaca's Beat About The Bush Best In Show-Reserv
Tias kritik: Blue bitch. Lovely type. Nicely balanced throughout. Good head.
Good reach of neck and well laid back shoulders. Good topline. Good dept of chest.
Nicely angulated. Short hocks. Excellent on the move. Driving well from behind,
happy and merry. Very well presented.


BIS-junior "Tia" Dualdigni's Kidney Bean &
BIS-res Junior kullbrorsan "Diesel" Dualdigni's Keep The Stage


Och Findus hade BIS-avelsgrupp!
Från vänster: Findus, Frost, "Spöka" Westerner Ghost Story, "Cessna"
SU(u)Ch Shakima's Cessna & "Amber" Panhur's Amber Queen

I Piteå samma dag hade SSRK utställning med Kurt Nilsson som domare. Där debuterade "Tia" & "Diesel" kullbror "Mango" Dualdigni's Keep Cool med att vinna juniorklassen med HP. Längsta strået bland hanarna drog Findus son "Robin" Puttifar Don't Break My Heart som därmed blev champion!!! Stort grattis! Han blev sedan BIM och i finalen för Jan Roger Sauge blev han BIM-BIS-2!


Findus son "Robin" Puttifar Don't Break My Heart som blev champion
i lördags

Samma dag på Dobermannklubbens valputställning i Sollentuna blev Findus son "Flipper" Black Mica's Kör Så Det Ryker BIR & BIG-2 valp för Hans Almgren! Kullsystern "Ida" Black Mica's Gasen i Botten blev BIM. Vilken dag!!!

Vi vill även passa på att gratulera Findus son "Tom" Westerner Ahead In Time och Andys son "Bosse" Westerner Bond Street till Optigenresultaten Normal/Clear vad gäller prcd-PRA.

21 februari

Idag har vi haft besök av ännu en orange son till Frost. Denna gång lilla "Mårten" Panhur's Amazing Survivor vars liv länge hängde på en skör tråd när han var riktigt liten. Visst kan man se att han är lite "sen", men förövrigt var han jättefin. Det tyckte både Frost och jag... Nedan bilder på när han och Frost busade på tomten.

 

 

20 februari

Så har då tiden rusat iväg utan uppdateringar på nyhetssidan igen. Blir ju så mycket svårare att försöka komma ihåg vad som har hänt... Jag som många andra var i alla fall på den väldigt lyckade cockerkonferensen i början av februari. All heder åt arrangörerna!

Sedan har vi fått rapport från Nya Zeeland igen. "Fantastiska Simon" Findus son NZ Grand Ch Westerner Winds Eye vann i helgen sitt ELFTE Best In Show alla raser. Stort GRATTIS - igen! Han har även ännu ett BIR & reserv i gruppen (tvåa) sedan sist.


"Simon" tillsammans med domaren Partha Chatterjee från Indien

Mer då? Frosts valpar med Flaxa är ju födda, det har jag rapporterat om även om det inte blivit på själva nyhetssidan. Fick en så söt bild igår av Annika som jag fick lov att lägga in.

Frosts son "Albin" Westerner Columbo som Monica Riscoll har var här och hälsade på i fredags - ja, matte också! Vi tog några nya bilder på honom. En riktig sötnos är han! På tal om Frostsöner så var hans son "Diesel" Dualdigni's Keep The Stage på in valputställning i Köping i helgen där han blev BIR & BIG-3, sista gången i valpklass. Grattis!

Så har vi uppdaterat med en ny väntad kull med valpar efter Findus, eftersom vi igår fick besked om att "Tindra" SVCh Atacama's Beautiful Tindra, som han parade för fyra veckor sedan är dräktig. Hon har varit på ultraljud där man såg minst fyra valpar. Har även uppdaterat med en ny väntad kull efter Frost, men det dröjer lite innan de valparna föds, då det var nu i helgen som han hade besök av "Alva" Shakima's Lambada.

28 januari

Årets första utställning för min del, och skönt att den var på hemmaplan. I alla fall mer eller mindre, ett par mil till Strömsholm känns lagom! Inte minst när man skulle hem och det mer eller mindre var blixthalka. Hoppas alla andra också kom hem lyckigt och väl!

115 cockrar var anmälda för Lilian Jonsson, det blev förstås domarändring på valparna då som fick flytta över till Mia Sandgren vilket gjorde att det som oftast krockade rejält. Jag såg knappt valparna ens en gång, men vi vill gratulera Findus lilla söta dotter "Ida" Black Mica's Gasen i Botten som först blev BIR-valp av nio valpar och sedan slog till med att bli BIS-2 i finalen för Arja Koskelo. Hennes bröder Black Mica's Full Rulle och Black Mica's Kör Så Det Ryker (som jag var inne och visade i konkurrensen, en riktig blixtvisit!) blev tvåa respektive trea med HP i bland pojkarna.


"Ida" Black Mica's Gasen i Botten efter att ha blivit BIS-2 valp I

I valpklass II kan vi gratulera Frosts dotter "Dimma" Dualdigni's Keep Smiling till bästa tik av åtta tikvalpar, hon blev sedan BIM. Kullsyrran "Tia" Dualdigni's Kidney Bean var trea med HP.

Frost debuterade i championklass - det betydde dock inte att han börjat stå mer stilla... - och med ett fullt godkänt resultat. Han blev tvåa med CK (av fem) och den sista som avtackades i bästa hanhunsklassen. Alltså en inofficiell sjätte plats. Ior var trea i championklassen med CK.

Unghundsklassen var en rolig klass tyckte jag... Fem av elva deltagare var barn eller barnbarn till Findus - det var de fem som placerade sig! Vann gjorde "Flingan" Westerner Fairytale som jag som vanligt visade. Hon blev senare fyra bästa tik - en hund från certet. Tvåa med CK var "Spöka" Westerner Ghost Story, trea med HP Iors dotter "Liza" Backhills Lucille Ball, fyra med HP Findus dotter "Amber" Panhur's Amber Queen och reserv med HP Flyers dotter "Magda" Tapioka's Flying Fortress.

I championklassen var Findus dotter "Cessna" SU(u)Ch Shakima's Cessna tvåa med CK. Findus själv var med och hade avelsgrupp med följande kritik: "Hanhunden har nedärvt sin otroliga rastypighet. Vackra huvuden och fina rörelser. Ett verkligen helgjutet resultat." Gruppen blev senare BIS-2 för Inge E:son Thoor. Kennel Westerners uppfödargrupp (bestående av tre Findusbarn och ett Findusbarnbarn) blev även den bästa grupp och BIS-2.

25 januari

Igår hade vi ännu ett besök från släkten. Då var det Iors dotter "Celine" Westerner Love On Time som var här och gjorde sig fin.

Måste även visa den här söta bilden som jag fick på Findus dotter "Vera" Black Micas Full Fart Framåt. Passande namn, eller hur? Vi hoppas kunna ha stående bilder på henne och några av hennes kullsyskon att visa upp efter helgen!

Annars kan vi rapportera om att snön ligger kvar vilket uppskattas av både oss tvåbenta och fyrbenta. Eller jag tror i alla fall att Adam uppskattar det... Imorse på vägen till dagis så tyckte han att solen skulle "torka upp" snön så att det blev vår och sommar och så att han fyllde år... Han fyller 5 i slutet av augusti och som det längtas till denna dag! DÅ kommer han nämligen att få spela på datorn på dagiset ibland. Tja, det är ju olika vad man längtar efter här i livet... Adam tycker förmodligen att livet går alldeles för sakta, medan en annan tycker att det går i expressfart!


23 januari

Idag har jag haft besök av Frosts lilla dotter "Zakira" Panhur's Amazing Power. Hon följde med när hennes kennelkompis, Findusdottern "Amber" Panhur's Amber Queen trimmades. Lilla Zakira som är 11 veckor blev lite trimmad hon med - och förstås förevigad! Medan jag trimmade Amber busade hon en stund, men sedan blev hon ju trött. Pappa Frost var snäll och gav upp sin favoritplats vid trimbordet...

21 januari

Och nu har vi fått ännu mer snö! Man kan väl säga att vi har fått så att vi tiger. Härligt med vitt, men det tråkiga i sammanhanget var att det var just idag jag skulle ha åkt till kennel Panhur och tittat på och fotat Frosts valpar där. Men att trotsa vädrets makter och ge sig ut på vägarna lockade inte alls. Den här bilden tog jag på Findus när jag släppte ut hundarna på tomten imorse. Snöbollar i pälsen... Som tur var blev det kallare sedan så att vi kunde ta en härlig promenad. Vi hoppas nu få besök av en av valparna i alla fall i veckan och kunna fotografera lilla Zakira då!

Vi har fått mail från Finland. Findus son "Robin" Westerner Illusion of Magic var på utställning i Alavus där han blev trea bästa hane och fick sitt första cert! Stort Grattis! Dömde gjorde Paavo Mattila.

 

Vi har även fått mail från Australien. Lexies dotter "Monie" Glenayden To The Moon fortsätter att göra bra ifrån sig. Hon har ju vunnit sitt första cert och även blivit "Best Puppy in Show". Hon är knappt 9 månader gammal på bilden som är dagsfärsk. Ett par reserv-cert efter en äldre kennelkompis har hon också fått.

19 januari

Vi har fått snö!!! Och minusgrader!!! Tänk att det är januari och man tycker att det känns unikt? Men det låter som om vi ska få så att vi tiger i helgen...

Jag har ju tyvärr inga bilder från valputställningen förra helgen, men nu har jag i alla fall fått en bild på söta "Lucas" Black Mica's Full Rulle med sin BIM-rosett. Sedan tror vi på fler valpar framöver... För nog ser hon dräktig ut "lilla" Flaxa? Hon var på besök här i tisdags med matte Annika och hade en ganska stor mage att bära på. Då hade hon gått knappt 7 veckor. Annika har förövrigt fått klar sin hemsida nu, besök gärna Kennel Tolinka.


"Lucas" Black Mica's Full Rulle med lördagens BIM-rosett,
och så Flaxa med en mage full med Frostvalpar!

13 januari

Nytt år - sedan ett tag tillbaka... Men tiden verkar gå lika fort i år som förra året (och åren dessförinnan), så det har inte blivit av att jag skrivit något på nyhetssidan.

Men idag kan jag ju inte låta bli!! Det har varit stor valputställning i Nyköping idag. 24 cockervalpar anmälda (domare Hans Rosenberg) och ca 700 valpar totalt. Vi var inte där, men är så stolta över resultaten!! Bästa hane på debuten, endast 4 månader gammal, blev Findus son "Lucas" Black Mica's Full Rulle (tävlande mot valpar upp till 12 månader!) och tvåa bästa hane blev Frosts son "Diesel" Dualdigni's Keep The Stage. Men inte nog med det... Bästa tik och senare BIR blev Frosts dotter "Tia" Dualdigni's Kidney Bean och tvåa bästa tik var Findus dotter "Vera" Black Mica's Full Fart Framåt! "Tia" vann senare på dagen BIG under Hans Rosenberg och BIS-3 för Nils Molin! Förutom detta lyckades Tia och två av hennes bröder blev dessutom bästa syskongrupp alla raser! Stort grattis till alla inblandade för superfina resultat i Nyköping!

När vi ändå är inne på fina resultat måste vi ju nämna att Findus dotter "Cessna" SU(u)Ch Shakima's Cessna blev tvåa bästa tik på SKKs utställning i Göteborg i början av månaden för Frank Kane.

Vi har även fått rapporter från Australien att Lexies dotter "Monie" Glenayden To The Moon har vunnit sitt första CC. Vi hoppas få en ny bild på henne snart. Precis som att vi snart hoppas fota ovan nämnda Findus & Frostvalpar!

Från Danmark och kennel Sundew har vi fått nedanstående bild. Det är Findus dotter Westerner Nice To Nice (förövrigt helsyster till Frost). Förutom utställning kommer hon att tränas på jakt - och som ni ser har hon redan börjat - 9 veckor gammal. Vi ser framemot fler rapporter!